Marknadsföring för småföretagare har aldrig varit enklare

(Paul Burton)

Business för mig handlar om 2 saker. Innovation och marknadsföring.

Business innehåller bokföring och andra super tråkiga och tvingande aktiviteter. Men bokföring är ingenting som du som företagare behöver vara bra på. Du ska vara bra på att vara innovativ (förmågan att förnya sig) och på att marknadsföra sig om du vill nå framgång med ditt företag.


Jag är en expert när det kommer till marknadsföring för små och medelstora företag:

Jag tror verkligen i mitt hjärta (vill skriva vet) att Företagsapp har det starkaste marknadsföringspaketet som finns på marknaden idag.

För 3 990 kr/mån får du Sveriges starkaste marknadsföringspaket. Detta marknadsföringspaket passat ALLA branscher. Men INTE alla företag. Företaget i fråga måste ha ett gott rykte, utmärkta produkter/tjänster och vara lönsamma. Uppfyller företaget dessa krav ja då fungerar vårt starkaste marknadsföringpaket.


'Hur vet jag att det vi har det starkaste mamarknadsföringpaket?

Det vet jag inte men jag tror vi har det för jag har inte sett något starkare. Om nu alla var så bra varför har de tvingande avtal? Hos oss har du 365 dagars ångerrätt och ingen bindningstid. Du kan prova på 1 månad för halva priset om du har en rabattkupong. Är du inte nöjd efter 1 månad får du pengarna tillbaka. Vill du bara testa en månad i taget då är det också ok.


Vad innehåller vårt starkaste marknadsföringspaket?

De fyra ingredienser som ingår är följande:

-Facebook-Instagram-E-post marknadsföring


-MobilappImorgon ska jag gå igenom var och en av ingredienserna för sig. De funkar var för sig men de fungerar absolut bäst tillsammans. Som du ser på bilden ovan är de olika ingridietnserna dessutom olika "heta" .

Vi ses imorgon, nu ska jag och lill dottern ut i skogen.
← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar

Nyhetsbrev