Hur du marknadsför din mobilapp

(Paul Burton)

Skärmavbild 2015-12-06 kl. 23.47.24.png

November 5, 2015, av Paul Burton

blog_image_new_44

Gratulerar! Du har precis publicerat din första app i app store, så vad händer nu? .Att interagera är nyckeln till att få ut det mesta av din app, speciellt om din app är helt ny, utan det kommer du misslyckas med din app. Själva poängen med att ha en app till ditt företag är att öka kundernas interaction samt deras lojalitet gemtemot ditt företag och självklart det viktigaste av allt är att öka försäljningen. Många vet inte hur man gör reklam för sin app på det mest effektiva sättet, det kan vi hjälpa dig med.

Här är några förslag på hur du kan få din kund att ladda ner din app:

Utskrifter

Sätt upp plancher, flyers, vad som helst!Se till att det du vill ha fram är stort och tydligt. Om det finns en morot som i att du erbjuder fri wifi finns det ingen ursäkt för kunder att inte ladda ner din app. Skapa en QR kupong kod och ha den på en väl synlig plats så att folk kommer fråga vad den används till. Boom! Du har en anledning att berätta för dem om din app.

Email

Om du har marknadsföring via email, använd det! Låt det inte användas som substitut för det tryckta kampanj material som du har i butiken utan snarare som ett kompliment. Se till att dina email är korta och trevliga och gå igenom vilka fördelar dina kunder kommer få genom appen:kuponger, omedelbara aviseringar, kunna beställa direkt i mobilen ,ha ett gemensamt forum. Presentera informationen på en lista eller linka den till ett blogginlägg för mer information. Hur du än gör det så se till att linka appen till Google Play eller App Store..

Vi vet att målet är att sälja mer men samtidigt vill man undvika den påträngande “KÖP”, KÖP, KÖP” känslan som skrämmer iväg kunder. Om de känner sig tvingade att handla går de någon annanstans. Istället ska du uppmuntra dem. Med en app så belönar du återkommande kunder, det blir en win-win situation.

Mobilappar är mer än bara marknadsföring. De är en framtida investering för ditt företag.

Företagsapp.nu← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar

Nyhetsbrev