​Drömmer du om att äga en webshop

(Paul Burton)

Drömmer du om att äga en webshop, bygga upp en passiv inkomst? Tjäna pengar medan du ligger på stranden och sippar på en kall Pina Colada i något varm land. Är de det du drömmer om min vän då är detta ABSOLUT inget för dig!!

Vi söker dig som drömmer om att leva mitt i processen av att bygga en stor och lönsam e-commerce (webshop) business. För att kunna leva i processen av att bygga en stor och lönsam e-handelsplattform krävs det att man älskar hårt jä%& arbete, har tålamod, älskar att jobba långsiktigt, förmågan att hantera sitt känslotillstånd för att motivera sig själv. Är du rätt person för jobbet då kan vi hjälpa dig.

Har du ingen webshop!

Då kan vi erbjuda dig en dropshiplösning. Dropshipping är ett enkelt sätt att sälja fysiska produkter utan att ha ett eget lager. Den som jobbar med dropshipping säljer varor via sin e-shop direkt från grossist till slutkund och slipper därför dyra lagerkostnader. Som dropship entreprenör fokuserar du till 100 % på marknadsföring av din webbutik och på andra e-handelsplattformar som t ex Amazon, eBay och Tradera.

I dropship modellen ingår konsultering och expertisråd inom marknadsföring för att din shop ska komma igång snabbt och lyckas med din webshop.

Har du redan en webshop?

Har du redan en webshop och är ute efter att effektivisera din verksamhet kan du boka in en kostnadsfri e-handelsanalys. Du svarar på ett par frågor, vi analyserar dina svar, din shop och dina konkurrenter. Därefter (ca 24 tim och om vi kan hjälpa dig) får du en handlingsplan som PDF med konkreta tips på hur du får din e-shop att bli mer lönsam.

Normalt tar det upp någonstans mellan 24 mån till 36 mån innan du kan leva på din shop. Men detta gäller enbart om du är villig att jobba hårt! Är du inte villig att jobba hårt är mitt hjärtliga råd att du inte ska starta någon business.

Mvh

Paul

https://www.skogy.com/


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar

Nyhetsbrev