​Drömmer du om att äga en webshop

(Paul Burton)

Drömmer du om att äga en webshop, bygga upp en passiv inkomst? Tjäna pengar medan du ligger på stranden och sippar på en kall Pina Colada i något varm land. Är de det du drömmer om min vän då är detta ABSOLUT inget för dig!! Vi söker dig som drömmer om att leva mitt i processen av att bygga en stor och lönsam e-commerce (webshop) business. För att kunna leva i processen av att bygga en stor och lönsam e-handelsplattform krävs det att man älskar hårt jä%& arbete, har tålamod, älskar att jobba långsiktigt, förmågan att hantera sitt känslotillstånd för att motivera sig själv. Är du rätt person för jobbet då kan vi hjälpa dig. Har du ingen webshop! Då kan vi erbjuda dig en dropshiplösning. Dropshipping är ett enkelt sätt att sälja fysiska produkter utan att ha ett eget lager. Den som jobbar med dropshipping säljer varor via sin e-shop direkt från grossist till slutkund och slipper därför dyra lagerkostnader. Som dropship entreprenör fokuserar du till 100 % på marknadsföring av din webbutik och på andra e-handelsplattformar som t ex Amazon, eBay och Tradera. I dropship modellen ingår konsultering och expertisråd inom marknadsföring för att din shop ska komma igång snabbt och lyckas med din webshop. Har du redan en webshop? Har du redan en webshop och är ute efter att effektivisera din verksamhet kan du boka in en kostnadsfri e-handelsanalys. Du svarar på ett par frågor, vi analyserar dina svar, din shop och dina konkurrenter. Därefter (ca 24 tim och om vi kan hjälpa dig) får du en handlingsplan som PDF med konkreta tips på hur du får din e-shop att bli mer lönsam. Normalt tar det upp någonstans mellan 24 mån till 36 mån innan du kan leva på din shop. Men detta gäller enbart om du...

Läs mer →


Ett tydligt exempel på hur dina Facebook & instagram inlägg/annonser ska se ut!

(Paul Burton)

Hur dina inlägg/annonser ska se ut för att ge bästa resultat! Annons nr 1 (Black Friday): - Har nått ut till 4 142 personer - 97 st gillningar - 1 st har delat Annons nr 2 (som INTE ens är en betald annons, utan bara ett vanligt inlägg) Nutella Pizzan: - Har nått ur till 194 373 personer!! - 535 st gillningar!!! - 39 st har delat!!! Varför har det ena Nutella Pizza inlägget fått MYCKET bättre respons än Black Friday annonsen?. Enkelt. Nutella Pizza inlägget är vad vi kallar för en "Native-annons". I detta fall är det inte ens en annons utan ett inlägg som har spritt sig organiskt. Native-annonser vad är det? Enligt wikipedia betyder Native inom vetenskapen följande: Infödd. En art vars närvaro i en region uppfattas som någonting naturligt Företagsapps definition av Native-annons: En annons som av betraktaren uppfattar som ett naturligt/organiskt inlägg för plattformen (i detta fall Facebook & Instagram) Med andra ord är en Native-annons en annons som INTE ser ut som en annons. Varför Native-annons? Svar: För de ger bättre resultat. Du (läsaren) klickar på native-annonser och undviker “vanliga” annonser. Facebook “belönar” Native annonser, detta eftersom facebook bara vill ha annonser på sina plattformar som betraktaren gillar/klickar på (annonserna blir billigare och når ut till fler) Hade Black friday annonsen bara varit ett vanligt inlägg (ej betald annons) har det fått ännu sämre respons.

Läs mer →


Marknadsföring för småföretagare har aldrig varit enklare

(Paul Burton)

Business för mig handlar om 2 saker. Innovation och marknadsföring. Business innehåller bokföring och andra super tråkiga och tvingande aktiviteter. Men bokföring är ingenting som du som företagare behöver vara bra på. Du ska vara bra på att vara innovativ (förmågan att förnya sig) och på att marknadsföra sig om du vill nå framgång med ditt företag. Jag är en expert när det kommer till marknadsföring för små och medelstora företag: Jag tror verkligen i mitt hjärta (vill skriva vet) att Företagsapp har det starkaste marknadsföringspaketet som finns på marknaden idag. För 3 990 kr/mån får du Sveriges starkaste marknadsföringspaket. Detta marknadsföringspaket passat ALLA branscher. Men INTE alla företag. Företaget i fråga måste ha ett gott rykte, utmärkta produkter/tjänster och vara lönsamma. Uppfyller företaget dessa krav ja då fungerar vårt starkaste marknadsföringpaket. 'Hur vet jag att det vi har det starkaste mamarknadsföringpaket? Det vet jag inte men jag tror vi har det för jag har inte sett något starkare. Om nu alla var så bra varför har de tvingande avtal? Hos oss har du 365 dagars ångerrätt och ingen bindningstid. Du kan prova på 1 månad för halva priset om du har en rabattkupong. Är du inte nöjd efter 1 månad får du pengarna tillbaka. Vill du bara testa en månad i taget då är det också ok. Vad innehåller vårt starkaste marknadsföringspaket? De fyra ingredienser som ingår är följande: -Facebook -Instagram -E-post marknadsföring -Mobilapp Imorgon ska jag gå igenom var och en av ingredienserna för sig. De funkar var för sig men de fungerar absolut bäst tillsammans. Som du ser på bilden ovan är de olika ingridietnserna dessutom olika "heta". Vi ses imorgon, nu ska jag och lill dottern ut i skogen.

Läs mer →


Nyhetsbrev